Clienți ENGROS

Clienți ENGROS

Dacă doriți să achiziționați în regim ENGROS uniforma școlară calitativă și la preț rezonabil, vă oferim o gamă largă de modele de diverse culori. Hainele noastre de școală sunt fabricate din materiale de înalta calitate, gândite special pentru viața copiilor la școală: lasă pielea să respire, sunt plăcute la atingere și rezistente la purtare și spălare. În același timp, avem mare grijă să vă oferim doar articole cu design deosebit și autentic, pe placul copiilor și al părinților.

Pentru școli:

Preluăm comenzi de la școli sau clase în regim ENGROS. Acest tip de comenzi nu este acoperit de stocul nostru, deoarece necesită mai multe bucăți de aceeași mărime: produsele vor fi importate în România la comandă, ceea ce extinde termenele de livrare. Contactați-ne pentru a primi liste de prețuri pentru comenzi cu ridicata, oferte personalizate și termeni de livrare. Vă dorim un an școlar de nota 10!

Clienti_engros_2

Pentru magazine:

Colaborăm cu magazinele de haine pentru copii. Dacă doriți să oferiți clienților Dvs. articole de înalta calitate și design deosebit, vă oferim o gamă largă de modele la prețuri rezonabile – producția din stocuri proprii sau importată de la furnizorii noștri în Federația Rusă la cerere. Contactați-ne pentru a primi oferte personalizate, liste cu prețuri și cataloage de producție. Specialiștii noștri vor prelucra mesajul Dvs. și vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil.

COMANDA MINIMĂ ENGROS – 1500 RON

Date de contact:
Nr. telefon: 0754823325
E-mail: [email protected]

STIMAȚI CLIENȚI! DEPUNEM TOATE EFORTURILE PENTRU A VĂ ONORA COMENZILE ÎN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL, ÎNSĂ TRANSPORTAREA POATE DURA MAI MULT ÎN CONDIȚIILE PANDEMIEI. VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU A AFLA TERMENII DE LIVRARE.