Despre noi

Povestea noastră

Salut!

Mă numesc Valentina și am creat acest magazin cu dorința de-a aduce pe piața României produse pe care, sincer, le ador. Am 3 fetițe mici, numai cea mai mare merge la școală: tocmai când ea a intrat la pregătitoare m-am confruntat cu oferta foarte limitată de haine de școală în țară. Am căutat cât am căutat și am așteptat cât am așteptat (și am primit ce am primit 😊), dat totul s-a schimbat radical când m-am dus de sărbători în țara mea de naștere. Aici am găsit de toate: orice culoare, orice model, accesorii splendide – ți-era atât de drag, încât ai vrea și tu să mergi la școală.

A trecut de atunci 2 ani de zile, și acum s-a deschis magazinul „Raftul de uniformă”, gândit special pentru fetițe din România. De acum înainte dorim să vă oferim produse de calitate, care să depășească orice așteptare – modele comode, clasice, elegante: orice ce v-ați dori și mai mult. Urmăriți-ne! Suntem abia la început și vrem să facem multe: să aducem multe, să vă oferim multe și să ne bucurăm împreună de această perioadă minunată în viața copiilor noștri.

Vă doresc un an școlar de nota 10!

Cu drag,

Valentina Shiryaeva

De ce sa ne alegi pe noi?

TRANSPORT GRATUIT & RETUR

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON.

GARANȚIA RETURNĂRII BANILOR

Retur în 14 zile calendaristice.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata ramburs.

Clienti fericiti

Scoala 12 SibiuProfesor

Initial am achizitionat doua modele, pentru a le prezenta parintilor, dupa care am decis sa achizitionam pentru intreaga clasa. Multumim.

Cristian BuzeaCTO - Buzea Cristian PFA

Am cumparat doua uniforme pentru copilul meu. Sunt foarte multumit. Recomand.