PROMOȚIA DE TOAMNĂ – BLUZE DE ȘCOALĂ ROZ CU 40% REDUCERE

PROMOȚIA DE TOAMNĂ – BLUZE DE ȘCOALĂ ROZ CU 40% REDUCERE

Ce culoare vi se pare că le binedispun și le înviorează pe fetițe? La școală și în timpul liber? Răspunsul cred că îl știți majoritatea: roz!

Fetițele simt o stare de exaltare atunci când vine vorba de un articol vestimentar colorat. La școală sau la evenimentele speciale din viața lor pot avea parte de culoare și totodată de bun gust. Materiale calitative, care oferă confort și se așează perfect pe corp.

Iată modelele noastre de bluze roz, aflate la reducere în această perioadă:

Bluzița Gill roz

Gill este o bluziță romantică, creată special pentru amatoarele de elemente decorative complexe. Mânecile sunt lărguțe, cu partea de jos realizată din dantela foarte fină. Gulerașul este dublu (partea de jos e vâscoză, iar partea de sus – dantela) și decorat cu un element circular cu cristale. Această bluziță are un look festiv și elegant, și se va asorta de minune cu modele mai deosebite de fuste și sarafane (îți recomandăm s-o încerci cu sarafanul Rosella sau fusta Sara).

Bluză Felina roz

O bluziță clasică cu mâneca lungă și guler simplu este Felina. Singurul element de decor sunt floricelele sub guler, însă croiul și materialul de înalta calitate fac din acest model cu adevărat deosebit. Se va potrivi, cel mai bine cu fuste și pantaloni – așa ies în evidență floricelele decorative.

Bluză Doris roz

Doris este o bluziță ușoară și delicată cu mânecile din material dantelat de înalta calitate. Combinația de două tipuri de material este însoțită de o fundiță discretă lângă umăr. Bluza este fabricată din vâscoză: acest material lasă pielea să respire, se așază frumos și este rezistent la purtare.

Cămașă Arlen roz

Arlen este o cămașă delicată cu mâneca scurtă și guler. Se va asorta cu orice model de sarafan, fustă sau pantaloni. Este un model la prima vedere simplu, fără elemente de decor, dar calitatea croiului și a materialului îi asigură finețe și eleganță. Datorită compoziției, această cămașă se spală ușor și este rezistentă la purtare. Se încheie cu un nasture în spate.

Cămașa Temi roz

Temi – o cămășă admirabilă cu croială clasică, care se lărgește în partea de jos. Este o variantă optimă pentru a se asorta cu o pereche de pantaloni sau chiar și blugi: materialul este foarte comod, se așează armonios, asigură libertatea de mișcare și un look potrivit mediului școlar.

Cămașa Frederika roz

Frederika este o cămașă minunată pentru fete. Croiala este tipică pentru cămăși, mânecile lungi sunt destul de largi. Gulerul clasic nu îngreunează mișcările. Toate lucrurile acestea le găsești la orice cămașă, însă elementele decorative ale modelului Frederika sunt absolut unice. Începem cu două rânduri de volănașe în zona nasturilor. Fiind destul de voluminoase, imediat atrag atenția. Nu va trebui să te îngrijești să arate bine: calitatea materialului asigură forma rezistentă și un aspect impecabil. Nasturii au un cristal mic la mijloc (este foarte greu să-l faci vizibil în poză), dar în realitate adăugă o nuanță festivă discretă. Și pentru evenimente la școală sau alte evenimente formale, poți să atașezi fundița la guler. Fundița este fabricată din material textil de aceeași culoare și se detașează foarte ușor. Nu recomandăm să fie purtată zilnic (având în vedere că copiii mai aleargă și este foarte bine să fie activi cât se poate de mult). Dar, dacă vrei să ai un element elegant pe care să-l adăugi la cămașă de ocazii, aceasta fundiță se va potrivi perfect.

Bluza Hanna roz

Hanna este o bluziță splendidă pentru mici (sau mari) prințese. Gulerașul este realizat din mai multe straturi din ghipură adunate în volănașe. La mijloc, gulerul este decorat cu un nasture cu cristale. Mânecile sunt lungi, semitransparente. Combinația de mai multe tipuri de materiale textile de aceeași culoare fac acest model cu adevărat special și elegant.

Bluză Snejana roz

Snejana este o bluziță superbă care va completa orice sarafan sau fustă. Mânecile lungi semitransparente sunt fabricate din ghipură. În față modelul este decorat cu o fundă voluminoasă din material textil. Este o soluție cofortabilă și elegantă pentru fiecare zi școală sau pentru evenimente.

Bluză Trandafir roz

Trandafir este o bluziță delicată cu mâneci lungi semitransparente cu model (trandafir). Combină două tipuri de material: vâscoză și ghipură (la mâneci și în zona gulerului). Un model simplu și elegant, care se potrivește foarte bine cu fuste și sarafane.

Bluza Stivy roz

Stivy este o bluziță discretă și elegantă în același timp. Fabricată din vâscoză 100% de calitate superioră, se așază minunat și nu necesită îngrijire specială. Elementul ei deosebit este gulerașul brodat, decorat cu cristele și panglică. Nu am întâlnit încă fetițe care să nu-l îngrăgească, atât de splendid este. Va adăugă o nunață festivă, elegantă la orice ținută cu fusta sau sarafan.

Bluză Silvia roz

Silvia este un model foarte reuşit şi fin, care îmbină două tipuri de material: vâscoză şi pânză moale. Această bluziţă este foarte veselă şi comodă, se potriveşte extrem de bine cu fustele şi sarafanele. Mânecile sunt uşoare, semitransparente. Guleraşul este decorat cu aceeaşi dantelă ca şi la mâneci. Bluziţa se închide în faţă cu un nasture. Acest model este optim pentru fiecare zi la şcoală: plăcut la atingere, comod şi foarte aspectuos.