Top 5 bluze elegante pentru fete

Top 5 bluze elegante pentru fete

Eleganța este o stare. Ea transmite ceva dincolo de cuvinte și oferă o primă impresie pozitivă în orice context social. Ea este binevenită în rândul adulților, dar și a celor mici, nu doar la evenimente fastuoase, dar și cele de zi cu zi, păstrând limita decenței și a naturaleții specifice vârstei.

            Vă propunem câteva variante de bluze elegante pentru fetițele dumneavoastră, menite să vă inspire în alegerile pe plan vestimentar. Acestea vă vor aduce o notă pozitivă prin diversitatea modelelor create cu bun gust și elementele delicate. Bluzele cu mânecă lungă pentru fete disponibile în magazinul nostru online vă pot oferi o alegere în a le combina cu fustițe sau pantaloni potrivite ca stil. Iată, așadar, 5 dintre bluzele cu mânecă lungă pentru fete:

1. Snejana

Snejana este o bluziță delicată și elegantă, care va completa orice sarafan sau fustă. Mânecile lungi semitransparente sunt fabricate din ghipură, o dantelă fină și plăcută la purtare. Această bluză pentru fete este disponibilă în culorile alb, albastru, roz și mov. Snejana va face ca fiecare zi școală sau eveniment să treacă într-un aer proaspăt și memorabil. Este fabricată din vâscoză 100% și prezintă elemente decorative care îi sublinează rafinamentul.

2. Gill

Gill este o bluză de fete cu tentă romantică, concepută special pentru fetițele dornice de elemente decorative complexe. Mânecile sunt largi, cu partea de jos fabricată din dantelă foarte fină. Gulerașul este dublu (partea de jos este fabricată din vâscoză, iar partea de sus din dantelă) și decorat cu un element în formă de cerc, decorat cu cristale. Această bluziță are aspect festiv și elegant, și se poate fi combinată foarte frumos cu modele mai elegante de fuste și sarafane . Recomandăm să-o încerci cu sarafanul Rosella sau fusta Sara. Bluzița de fete Gill este disponibilă în nuanțele alb, mov și roz. Este fabricată dinvâscoză 100%.

3. Hanna

Bluzița de fete Hanna este splendidă pentru micile (sau marile) prințese. Gulerașul este fabricat din mai multe straturi din ghipură adunate în volănașe, ceea ce îi oferă un aer deosebit. La mijloc, gulerul este decorat cu un nasture cu cristale. Mânecile sunt lungi, semitransparente. Combinația de mai multe tipuri de materiale textile de aceeași culoare fac acest model cu adevărat special. Bluzița de fete Hanna poate fi albă, albastră sau roz, în funcție de preferință. Materialul din vâscoză face ca spălarea și întreținerea bluziței să fie floare la ureche.

4. Doris

Bluza Doris este o bluziță elegantă pentru fete, lejeră și delicată, cu mânecile fabricate din material dantelat de înaltă calitate. Combinația de două tipuri de material este completată de o fundiță discretă lângă umăr. Această bluză de fete este fabricată din vâscoză- un material ce permite pielii să respire, se așază frumos și este rezistent la purtare. Și aici puteți alege pentru o bluză de fete albă, albastră sau roz.

5. Fatua

Bluziţa Fatua este unul dintre cele mai frumoase modele disponibile în repertoriul vestimentar oferit de Raftuldeuniforma, cu mâneci semitransparente. Va fi o adevărată revelație pentru cele care poartă mov în uniforma de şcoală. Mânecile sunt făcute din pânză foarte moale şi plăcută la atingere, care aproape nu se şifonează. Guleraşul este decorat cu aceeaşi pânză, o panglică şi un nasture mov. Imprimeul cu fundiţe este discret şi foarte atractiv. Această bluziţă pentru fete arată splendid şi se va potrivi mai ales celor cărora le place să arate bine. Nu recomandăm să o asortaţi cu pantalonii sau blugi: aici cel mai bine va merge o fustiţă, precum modelul Stella sau un sarafan. Această bluză de fete mov se asortează minunat cu albastru închis, sau albastru cu dungi.O puteți asorta cu un accesoriu minunat de păr, cum este fundița Shares.

Bluzele elegante pentru fete disponibile la Raftul de uniformă sunt elemente ce evidențiază delicatețea și feminitatea. Modelul, materialul și culorile delicate permit o perfectă potrivire de stil, ce vor face o bună impresie în mediul școlar și alte contexte sociale. Întâmpinați zilele de primăvară cu cele mai minunate bluze de fete, iar ele vor radia pur și simplu!