Raftul de uniforma: oferta bluze de școală 2024

Raftul de uniforma: oferta bluze de școală 2024

Pentru magazinul nostru anul acesta este cu totul deosebit. Este prima data când vă oferim toate best-seller-urile noastre, cele mai căutate și admirate bluzițe, cu o mențiune foarte importantă: sunt fabricate aici, în România, din cele mai bune materiale pe care le-am găsit.

Acum 2 ani activitatea noastră s-a întrerupt complet. Probabil, în comparație cu tulburările care au scuturat întreaga lume, viitorul unui mic magazin de uniforme nu părea semnificativ.

Însă, ne-am hotărât că limba chineză nu minte, și criza aduce cu ea noile posibilități, am mutat producția articolelor noastre în România. Și acum ne bucurăm de calitatea pe care ne-o oferă prefesioniștii locali și avem o siguranță de a vă oferi atâtea articole minunate. Iată colecția noastră de bluze pentru școală 2024!

Snejana

Această bluziță este cea mai îndrăgită de clienții noștri. De câte ori am fost întrebați, când o mai primim? Și dacă se poate face la noi pe comandă?

Răspundem acum: am primit-o și de acum înainte o vom fabrica mereu.

Este într-adevăr o minune: o bluzița cu croială clasică, fabricată din bumbac tricot foarte fin și catifelat și ghipură stretch de cea mai înaltă calitate.

Funda decorativă arată superb și este concepută astfel încât să nu fie deranjată de loc de mișcările copilului. Ghipura stretch menține forma excelent, nu se șifonează după spălare, nu se scămoșează.

Un punct forte al modelului Snejana este este faptul că această bluziță nu necesită deloc o îngrijire specială. Fetița mea a purtat-o ani de zile și nu a fost nevoie niciodată să o calc. Doar spălată la program de 20ºC cu un detergent neagresiv (eventual poți folosi un spray anti-pete), scuturată bine și pusă la uscat pe umeraș. Mânecile și gulerul sunt semitransparente, așa că bluzița poate fi purtată atât pe vreme caldă, cât și în sezon rece.

Trandafir

O bluziță foarte discretă și elegantă – un ansamblu perfect pentru fiecare zi la școală. Elementul principal al bluziței este materialul din bumbac tricot moale și plăcut la atingere – nu strânge, nu jenează, lasă pielea să respire și absoarbe transpirația (dacă este nevoie). Mânecile și gulerașul sunt fabricate din ghipură stretch cu un model fermecător: trandafiri veseli, care să vă aducă aminte de zilelele călduroase de vară.

Pentru mămici cu fete băiețoase: dacă în fiecare dimineața auzi „Eu nu port așa ceva!”, și visezi ca fetița ta să accepte ceva mai elegant pe ea măcar la școală, încearcă modelul Trandafir – este o bluziță foarte comodă și care arată tare bine.

La fel ca și modelul Snejana, bluzița Trandafir se spală foarte ușor – la 20ºC cu un detergent neagresiv (eventual un spray anti-pete înainte să-o bagi la spălat), scuturată bine și pusă la uscat pe umeraș.

Dora

Dacă primele 2 modele au devenit best-seller-uri în mod previzibil (la cât de splendide sunt, nu ne-am mirat), modelul Dora primește premiul „Alegerea clienților Raftul de uniformă 2023” chiar pe neașteptate.

A fost un model experimental – am avut îndoieli în privința gulerului voluminos din voal, dar l-ați îndrăgit și îl primiți din nou anul acesta. Să nu fie un secret – cele mai multe mesaje le-am primit din cauza lipsei de stoc tocmai la modelul Dora.

În gama noastră 2024 modelul Dora este prezentat pe nuanța ivory. Bluzița este fabricată din bumbac tricot, are mâneca lungă, așa că o recomandăm pentru sezonul mai rece. Gulerașul voluminos este fabricat din voal și are o încheietură în față. Pentru vreme mai caldă poți comandă modelul Dora cu mâneca scurtă de mai jos.

Dora cu mâneca scurtă

Atât de mult succes a avut bluzița aceasta, încât anul acesta ne-am hotărât să o realizăm și în varianta cu mâneca scurtă. Este o piesă vestimentară ușoară, cea mai potrivită pentru prima zi de școală, mai ales combinată cu un sarafan elegant.

Ca și modelul de mai sus, bluzița este confecționată din bumbac tricot, are un guleraș voluminos cu o încheietură adorabilă cu mărgeluță și mâneci bufante, realizate tot din voal.

Ansamblul a ieșit splendid – delicat și grațios, un mod perfect de a păși într-un nou sezon și nou an școlar cu un zâmbet pe buze.

Aceasta este gama noastră de bluze pentru anul școlar 2024-2025. Te invităm să explorezi și oferta noastră de sarafane și accesorii de păr. Urăm tuturor un an școlar de nota 10 și ne găsești aici pentru a-ți oferi uniforme splendide oricând vei avea nevoie.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *