Uniforme școlare pe mov: oferta noastră în 2023

Uniforme școlare pe mov: oferta noastră în 2023

Mai multe școli cer ca elevii să se îmbrace în cămăși și bluzițe mov sau lila. Această culoare are avantajele ei – se poartă relativ rar și tot elevii școlii sunt ușor identificați în orice mediu. Plus, după părerea noastră, este o variantă foarte potrivită copiilor – veselă, deschisă. Din punctul de vedere al semnificației culorilor, nuanța mov este perfectă pentru sporirea concentrației, creativității. Această culoare încurajează să explorezi, să deschizi noile orizonturi, să te dezvolți pe plan personal și emoțional.

Dezavantajul principal este gama limitată de produse de această culoare pe piață. Este destul de greu să găsești ceva calitativ și deosebit, așa ca Raftul de uniformă îți vine în întâmpinare cu produsele noastre pe nuanța mov sau lila.

1. Bluza mov Fatua

O soluție perfectă pentru prima zi de școală sau orice eveniment festiv. O bluziță cu mânecile delicate semitransparente, gulerașul decorat cu pânza și panglică, de nuanță mov foarte fină. Combinația a mai multor tipuri de material de aceeași culoare este întotdeauna avantajoasă: crază o varietate de textură, un aspect mai complex și luxos.

Bluzița mov Fatua este fabricată din vâscoză 100% foarte fină și plăcută la atingere, iar toate elementele decorative – din pânză din poliester 100%, atât de lejeră încât aproape nu o simți. Părțile din pânză nu se șifonează în timpul spălării și nu e nevoie să le calci după – o caracteristică foarte utilă, atunci când vrei ca fetița ta să arate minunat cu eforturi minime din partea ta.

2. Bluza mov Felina

Modelul Felina este plin de eleganță și bun gust. Elementele decorative sunt discrete dar foarte calitative: floricele adorabile cu câte o mărgeluță la mijloc cusute pe o panglică cu dantelă, gulerașul discret, mânecile ușor bufante în zona umerilor – este de ajuns să vezi întregul ansamblu să te îngrăgostești de el. Modelul Felina are mâneca lungă, așa că se va potrivi pentru sezonul mai rece. Fabricată din vâscoză 100%, această bluziță este foarte moale și plăcută la atingere – se așază frumos pe fete mai subțirele și mai plinuțe.

3. Bluza mov Irma

  Irma este o bluziță veselă și festivă, cu o fundă mare din ghipură în zona gulerului. Pânza din care sunt fabricate mânecile bufante și funda, are un model floral, este lejeră și moale, nu se șifonează și nu are nevoie să fie călcată – după spălare toate elementele decorative își păstrează forma și arată splendid la fiecare purtare. Funda mare se ajunstează foarte ușor și își menține mereu aspectul fabulos. Acest model va fi indispensabil în prima zi de școală, atunci când fetița ta vrea să arate minunat în poze cu toata clasa. Dar se va potrivi și pentru purtare zilnică, fiindcă este fabricat din materiale foarte calitative și comode și nu are nevoie de îngrijire specială.

  4. Bluza lila pastel Nota

   Acest model Nota este fabricat din vâscoză 100% de calitate superioară. Nuanța mov pastelat este foarte plăcută și potrivită mediului școlar. Bluzița Nota este unul dintre cele mai convenabile modele din gama noastră – o soluție perfectă pentru fiecare zi la școală. Gulerul înalt îi conferă un aspect clasic, discret. Trandafirul înconjurat de strasurile este irezistibil și va fi pe placul tuturor fetelor.

   5. Bluza mov Silvia

    Modelul Silvia este o încântare! Vesel, drăguț, lejer și plin de farmec. Bluzița este fabricată din vâscoză 100%, toate elementele decorative – din ghipură (poliester 100%) foarte moale și plăcută la atingere. Gulerașul decorat cu pânză se încheie în față cu un nasture de nuanță albastru pastelat. Cel mai mare avantaj al acestei bluzițe este faptul că își păstrează forma de minune. Asta inseamnă că poți să o scuturi bine după spălare și va arăta perfect a doua zi.