SARAFANE PERFECTE PENTRU UN NOU AN ȘCOLAR

SARAFANE PERFECTE PENTRU UN NOU AN ȘCOLAR

Ne pregătim cu bucurie pentru începerea unui nou an școlar. Ținutele de școală impecabile sunt elementele cheie ce vor însoți emoțiile pozitive și entuziasmul revederii colegilor, profesorilor și intrării în ambianța școlară care vor călăuzi pașii copiilor pe drumul ce le asigură o bună evoluție și creștere educațională.

În acest sens, Raftul de uniformă vine în întâmpinarea nevoilor părinților și copiilor de a avea cele mai frumoase și mai elegante uniforme de școală. Alegerea lor va fi cum nu se poate mai accesibilă și mai potrivită, îmbinând mult bun gust, stil și calitate, pentru ca fetițele voastre să fie dornice să înceapă fiecare zi de școală cu bunădispoziție și entuziasm. Iată câteva din articolele noastre, menite să vă ușureze opțiunile în materie de sarafane și uniforme școlare.

Sarafanul Camilla

Sarafanul Camilla pune la dispoziție o gamă mai variată de culori potrivite pentru mediul școlar. Fustița cu pliuri și un model delicat cu linii va fi pe gustul fetițelor dornice de soluții pline de culoare și de vitalitate. Arată extrem de bine cu bluzițele de culoare mov sau albastru închis, fiindcă acestea îi evidențiază gama coloristică. Combină-l împreuna cu bluzița Irma (mov, cu funda) sau Melinda (albastru deschis), și vei fi pur și simplu încântată.

Sarafanul Rosella

Sarafanul de școală Rosella este un model foarte îndrăgit în rândul clienților noștri. Acest sarafan prezintă o croială deosebită, elemente decorative care îl pun în evidență și o fustiță lejeră care te face să te învârți de bucurie. Volanele și cusăturile decorative completează gulerul părții superioare, creând un ansamblu distins și elegant. La spate se încheie cu fermoar. Mai mult, materialul acestui sarafan este deosebit de rezistent. Nu se decolorează, se păstrează impecabil la spălare și după, nefiind nevoie de a fi călcat. Alegând acest sarafan de școală, fetițele vor avea energia și confortul de a-l purta în fiecare zi, fiind un articol care avantajează constituțiile mai atletice. Vâscoză, elastan și poliester- sunt cele trei elemente prezente în compoziția sarafanului Rosella. Se spală foarte ușor la 30 de grade, alături de articole vestimentare similare ca material și culoare. Pentru o ofertă de preț mai accesibilă, puteți alege să îl achiziționați ca set, alături de bluzița Eugenia, cu mânecă scurtă și bluzița Melinda, cu mânecă lungă.

Sarafanul Helga

Helga este un sarafan distins și elegant. Fusta prezintă trei rânduri de material plisat în combinație cu o curelușa cusută și o fundiță cu cristale, care îi dăruiesc un farmec aparte. Acest sarafan va scoate în evidență gulerul bluziței și se va potrivi cu orice culoare de bluziță de școală.  Se încheie cu un fermoar în spate. Compoziția materialului oferă rezistență: sarafanul nu se decolorează, se spălă ușor și aproape nu se șifonează. Fetițele zvelte și sportive vor fi pe deplin încântate de acest sarafan de școală!

 Sarafanul Georgia

Sarafanul Georgia este un model de sarafan clasic și elegant. La partea de jos prezintă piluri, în formă evazată, ceea ce scoate în evidență talia și se așează armonios pe corp. Se asortează perfect cu o bluziță albă, întregind stilul clasic și deosebit pe care fetițele trebuie să îl integreze la școală. La spate, se încheie ușor cu un fermoar. Se spală foarte ușor, nu se decolorează și nu necesită a fi călcat. Se spală la 30 de grade, împreună cu alte articole delicate.

Sarafanul Sheily

Sheily este un sarafan cu croiala clasică dreaptă. Fusta cu pliurile delicate accentuează silueta, broderia oferă o nuanţă graţioasă şi elegantă. Compoziţia (35% bumbac, 65% poliester) asigură confortul maxim la purtare şi rezistenţa materialului. Este un model foarte practic şi atractiv. Pentru a adăugă o nuanţă festivă, îţi recomandăm să-l asortezi cu bluziţele mai elegante (Snejana cu funda mare sau Agata cu volănaşe la guler). Pentru zile normale la şcoală, va merge perfect cu bluziţele noastre din bumbac 100% (Clarissa cu mâneca lungă sau Nely cu mâneca scurtă).

 Sarafanul Umnița

Sarafanul Umnița este un model de srafan de școală practic, cu o cusătură decorativă în față. O alegere minunată ce se va asorta cu bluzițele cu elemente decorative voluminoase. Se încheie cu un fermoar în spate. Compoziția materialului îi oferă rezistență: sarafanul nu se decolorează, se spală ușor și aproape nu se șifonează. Rapid de întreținut și purtat! Ce bun gust pentru mămicile ce aleg pentru fetele lor un asemenea sarafan de școală. Va fi cu siguranță apreciat și lăudat.

Sarafanul Lisandra

Modelul de sarafan Lisandra este creat să ofere bucurie. Este un ansamblu perfect ca formă și îmbinare a elementelor decorative. În primul rând este creat special pentru fetițe de ciclul primar: datorită taliei înalte și curelușei se așază perfect și pe fete mai subțiri și pe cele mai plinuțe. Fusta plisată în două rânduri (asemănătoare fustiței Stella) și bretelele late, decorate cu volănașe îi conferă o nuanță romantică. Compoziția materialului (100% poliester) asigură rezistență: sarafanul nu se decolorează, se spălă ușor și aproape nu se șifonează.

Pentru un an școlar plin de culori și eleganță, îți recomandăm să-l asortezi cu bluzița delicată și ușoară Doris și fundițele Shares, exact ca în poză.

Sarafanul Inara

Inara este un sarafan foarte elegant cu fusta plisată și două rânduri de nasturi în față. Pliurile acestui model arată cel mai bine în combinație cu bluzițele cu guleraș mai pronunțat și elemente decorative la mâneci. Se încheie cu un fermoar în spate. Compoziția materialului asigură rezistență: sarafanul nu se decolorează, se spălă ușor și aproape nu se șifonează. Nuanța acestui sarafan albastru vă va încânta și va fi o etichetă perfectă pentru elementele ce descriu un elev prezentabil la orele de școală.

Set de 3 articole: bluza Diana + bluza Clarissa + sarafan Helga

Iar dacă vreți să achiziționați la un preț mai avantajos produsele de îmbrăcăminte pentru școală, am pus la dispoziție un set încântător, la o reducere atractivă! Acest set este un tribut la adresa frumuseții: am ales cele mai delicate și fine bluzițe pe nuanța ivory și le-am alăturat unui sarafan romantic (Helga, culoare albastru închis), care să le pună în evidență elementele decorative.

Setul include:

  • Bluza Diana (ivory) cu mânecă scurtă și guler dublu: o bluziță ușoară, pentru vreme însorită, fabricată din bumbac 100% foarte calitativ. Gulerul dublu înalt este decorat cu volănașe și un model brodat cu nuanțe aurii.
  • Bluza Clarissa (ivory) cu mânecă lungă se potrivește pentru vreme puțin mai răcoroasă. E fabricată din bumbac 100% de înalta calitate, ceea ce înseamnă că fetițele voastre se vor simți foarte comod în ea. Farmecul acestei bluzițe este gulerul plisat semitransparent și cu închidere laterală cu nasture.
  • Sarafanul Helga (albastru închis) este o minunăție! Croiala dreaptă îi conferă un aspect clasic, sobru, însă fustița din material plisat în trei rânduri cu o fundiță adăugă o nuanță ludică și foarte drăguță.

Iată un ansamblu ideal! Sarafanul Helga scoate în evidență gulerașele bluzițelor și se combină foarte frumos cu nuanța ivory. Combinația de texturi diferite: volănașe, material plisat, broderie – este armonioasă și ușor festivă (așa cum le place micilor voastre prințese). Acest set va fi pe gustul fetelor cărora le place să se îmbrace într-un mod atractiv. Bluzițele sunt făcute din bumbac 100% foarte moale și plăcut la atingere. Se spală ușor, cu orice detergent, la maxim 40℃ (a nu se folosi înălbitor!). Pot fi asortate și cu pantaloni, blugi sau fuste. Sarafanul este fabricat din poliester 100% foarte calitativ: toate petele se îndepărtează ușor la temperatura de 30℃, materialul fiind foarte rezistent și care nu se șifonează.

Sarafanele de școală disponibile la Raftul de uniformă vor fi o încântare pentru părinți, copii și dascăli. Bunul gust, stilul, decența acestor sarafane de școală vor permite ca fetițele să meargă cu energie și dorința de a învăța și socializa în mediul propice dezvoltării lor. Comode, rafinate, calitative, sarafanele de școală vor fi o opțiune ideală pentru a petrecere zilele de școală, fără griji sau efort în a le menține o întreținere laborioasă. Ele sunt deja bine intenționate prin simpla lor concepere, de a vă eficientiza timpul și energia necesară, așa fel încât să vă organizați restul activităților cu mai mult spor și entuziasm. Să înceapă școala, Raftul de uniformă are deja uniformele pregătite pe raft, așteptând copiii să pornească într-un nou an școlar, plin de amintiri frumoase!