BLUZE ȘI CĂMĂȘI DE ȘCOALĂ PE ALBASTRU DESCHIS, OFERTA 2022

BLUZE ȘI CĂMĂȘI DE ȘCOALĂ PE ALBASTRU DESCHIS, OFERTA 2022

Albastrul este culoarea care ne inspiră și care ne trimite cu gândul la ape curgătoare, cer senin, dar și la uniformele școlare. Un stil decent, elegant, mereu la modă, indiferent de zonă în orice colț al lumii. În acest an școlar vă însoțim în itinerariul menit să vă ofere cele mai bune variante de uniforme și ținute de școală pentru fiicele sau nepoatele dumneavoastră.

Speranța și emoția sunt binevenite, iar bucuria va fi cu atât mai mare cu cât prezența în mediul școlar va fi una care va transmite seriozitate și bun gust.

Iată câteva modele de cămăși și bluze de culoare albastru deschis care se vor potrivi perfect ținutelor de școală.

Arlen

Arlen este o cămașă finuță și distinsă, cu mâneca scurtă și guler. Se va potrivi de minune cu orice model de sarafan, fustă sau pantaloni. Este un model la prima vedere simplu, fără elemente decorative, dar calitatea croiului și a materialului îi conferă rafinament și eleganță. Având în vedere compoziția sa, această cămașă se spală ușor și este rezistentă la purtare. Se încheie cu un nasture în spate. Prezintă 45% bumbac, 35% poliamidă, 20% poliester. Comodă și ușor de întreținut!

Steaua

Steaua este un model ideal de a fi purtat în fiecare zi la școală în sezonul cald. Este o bluziță realizată din bumbac 100%, cu mânecă scurtă, ușor bufantă, guleraș delicat si închidere în față în formă de floricică. Volănașele decorative sunt discrete și deosebit de drăguțe. Calitatea materialului oferă confort maxim la purtare. Un model potrivit pentru cei care poartă culoare albastru deschis la școală.

O poți achiziționa la set cu fustița Iasmina și putem spune cu certitudine că fetița ta se va bucura de hainele ei de școală în fiecare zi.

Brina

Cămașa de școală Brina albastru deschis este perfectă pentru ținutele școlare și nu numai. Prezintă mânecă scurtă, tip clopot, cu pliuri. Se va potrivi foarte bine cu orice model de sarafan, fustiță sau pantaloni. Este un model clasic, fără elemente decorative, dar calitatea croiului și a materialului îi conferă finețe și eleganță. Analizând compoziția, această cămașă realizată din vâscoză se spală ușor și este rezistentă la purtare. Se încheie cu nasturi în partea din față.

Diana

Bluzița albastră Diana este ușoară, cu mânecă scurtă și guler dublu înalt. Mânecile au margini ușor încrețite, iar gulerașul este decorat cu floricele brodate și volanașe. Va fi potrivită pentru vreme mai caldă la școală. Bluza Diana este fabricată din bumbac 100%, moale și plăcut la atingere; arată deosebit și este foarte confortabilă. Pentru cea mai bună ofertă de preț, poți alege bluzița Diana, nuanța albastru deschis în set din 2 piese: bluza Diana + fusta – pantaloni scurti Delia.

Doris

Doris este o bluziță ușoară și delicată, cu mânecile fabricate din material dantelat de foarte bună calitate. Combinația dintre cele două tipuri de material este completată de o fundiță discretă așezată lateral, pe umăr. Bluza este fabricată din vâscoză: acest material lasă pielea să respire, se așează frumos și este rezistent la purtare. O încântare să porți această bluziță nobilă!

Felina

Felina este o bluziță clasică cu mânecă lungă și guler simplu. Singurul element de decor care o scot din anoonimat îl reprezintă floricelele dispuse sub guler, însă croiul și materialul de înalta calitate fac acest model cu adevărat deosebit. Se va potrivi, cel mai bine cu fuste și pantaloni – așa rămân la vedere floricelele decorative.

Frederika

Frederika este o cămașă albastră, minunată pentru fete. Croiala este tipică pentru cămăși, mânecile lungi sunt destul de largi. Gulerul clasic nu îngreunează flexibilitatea și mișcarea. Toate elementele acestea le găsești la orice cămașă, însă detaliile decorative ale modelului Frederika sunt absolut unice. Avem două rânduri de volănașe în zona nasturilor. Fiind destul de voluminoase, imediat ies în evidență. Nu va trebui să depuneți un mare efort ca să arate bine: calitatea materialului asigură forma rezistentă și un aspect impecabil. Nasturii au un cristal de dimensiuni mici la mijloc (este foarte greu să-l faci vizibil în poză), dar în realitate conferă o nuanță festivă delicată. Și pentru evenimente la școală sau alte evenimente deosebite, poți să atașezi fundița la guler. Fundița este fabricată din material textil de aceeași culoare și se detașează cu ușurință. Nu recomandăm să fie purtată zilnic. Dar, dacă vrei să ai un element elegant pe care să-l adăugi la cămașă de ocazii, aceasta fundiță se va potrivi perfect! Ca și compoziție, cămașa albastră Frederika are 45% bumbac, 35% poliamidă, 20% poliester.

Hanna

Hanna este o bluziță spectaculoasă pentru micile prințese. Gulerașul este fabricat din mai multe straturi din dantelă, așezate sub formă de volănașe. Pe partea din față mijloc, gulerul este decorat cu un năsturel cu cristale. Mânecile sunt lungi, semitransparente și delicate. Combinația de mai multe tipuri de materiale textile de aceeași culoare fac acest model cu adevărat special.

Kaily

 Kaily este o cămașă albastră formidabilă cu un guleraș vertical decorativ și o fundiță din panglică. Este un model elegant cu  mâneca lungă – o alegere nemaipomenită pentru prima zi de școală sau orice alt eveniment la care planificați să surprindeți fotografii memorabile. Datorită compoziției, această cămașă se spală ușor și este rezistentă la purtare.

Nely

Pentru începutul anului școlar, când putem încă să ne bucurăm de vreme caldă, îți oferim modelul Nely pe culoarea albastru deschis. Este o bluziță delicată, dar plină de farmec, decorată cu volănașe discrete  la mâneci și guler și o floricică brodată. Materialul este cel mai potrivit pentru vreme caldă – bumbac 100% de calitate superioară, ce permite pielii să respire și nu îngreunează mișcarea. Bluzița se închide în spate cu o capsă.

Pentru fetițele ce aleg să poarte uniformă de culoare albastru deschis am pregătit setul „bluza Nely + fusta Ritm” – o combinaţie cu croiala clasică, foarte comodă şi calitativă.

Silvia

Silvia este un model extrem de reuşit şi fin, care combină două tipuri de material: vâscoză şi pânză moale. Această bluziţă este foarte veselă şi comodă, se potriveşte extrem de bine cu fustele şi sarafanele. Mânecile sunt uşoare, semitransparente. Guleraşul este decorat cu aceeaşi pânză ca şi la mâneci. Bluziţa se închide în faţă cu un nasture. Acest model este optim pentru fiecare zi la şcoală: plăcut la atingere, comod şi foarte aspectuos.

Snejana

Snejana este o bluziță minunată, care va completa orice sarafan sau fustă. Mânecile lungi din material semitransparent sunt fabricate din ghipură,foarte ușoară și confortabil de purtat. În față, modelul este decorat cu o fundă voluminoasă din material textil. Este o variantă lejeră și elegantă pentru fiecare zi școală sau pentru evenimente.

Stivy

Stivy este o bluziță fabricată din vâscoză cu mânecile ușor bufante și gulerașul din dantelă, ce seamănă mai mult cu o broderie. Materialul este plăcut la atingere și se așează frumos pe corp. Acest model extrem de delicat și fin va completa orice fustă sau sarafan.

Temi

Temi este o cămășă admirabilă cu croiala clasică, care se lărgește în partea de jos. Este o variantă perfectă pentru a completa o pereche de pantaloni sau chiar blugi: materialul este foarte comod, se așează frumos, permite libertatea de mișcare și un aspect potrivit mediului școlar.

Trandafir

Trandafir este o bluziță ca o floare, sau ca un cer senin de vară! Delicată, cu mâneci lungi semitransparente, cu model (trandafir). Combină două tipuri de material: vâscoză și ghipură (la mâneci și în zona gulerului). Un model simplu și elegant, care se potrivește foarte bine cu fuste și sarafane. vâscoză 100%, elemente decorative – 100% poliester.

Sperăm că albastrul nostru vă va inspira în selectarea celor mai bune articole vestimentare de școală. Distincția și eleganța, stilul clasic, simplu, dar cu bun gust sunt elementele care vor sublinia seriozitatea și spiritul școlăresc, care trebuie să însoțească elevele noastre în anul nou școlar. Cu zâmbet și puțină culoare, experiența la școală va fi una de neuitat!