Cum să alegem ținutele în funcție de figura

Cum să alegem ținutele în funcție de figura

Alegerea unei uniforme de școală sau a unui articol vestimentar este uneori dificilă dacă vorbim de constituție, conformație, statură. Câteva kilograme în plus sau minus pot pune unele dificultăți în a găsi o ținută frumoasă și potrivită, care chiar să avantajeze. Știm cu toții cât de covârșitoare poate fi o zi la cumpărături în căutarea unei haine confortabile și care să ne placă din toate punctele de vedere.

Fetițele simt bucurie atunci când vine vorba de un sarafan nou, o fustă elegantă sau o bluziță delicată. La școală sau la evenimentele speciale din viața lor pot avea parte de ceva creat cu bun gust și materiale de calitate, care să le permită o bună mișcare și confort.

Iată câteva modele care pot fi perfecte pentru fetițele care sunt puțin mai plinuțe pe care vi le recomandăm din Raftul de uniformă.

Sarafanul Rosella

Sarafan Rosella cu bluzița Eugenia

Sarafanul de școală Rosella este un model foarte apreciat în rândul clienților noștri. Acest sarafan prezintă un croi deosebit, elemente decorative care îl scot în evidență și o fustiță lejeră în care îți e mai mare dragul să te învârți. Volanele și cusăturile decorative întregesc gulerul părții superioare, formând un ansamblu distins și delicat. La spate se încheie cu fermoar. Mai mult, materialul acestui sarafan este deosebit de rezistent. Nu se decolorează, se păstrează impecabil la spălare și după, nefiind nevoie de a fi călcat sau apretat. Optând pentru acest sarafan de școală, fetițele vor avea bucuria și confortul de a-l purta în fiecare zi, fiind o piesă care avantajează constituțiile mai atletice. Vâscoză, elastan și poliester- acestea sunt cele trei elemente prezente în compoziția sarafanului Rosella. Se spală foarte ușor la 30 de grade, alături de articole vestimentare similare ca material și culoare. Pentru o ofertă de preț mai accesibilă, puteți alege să îl achiziționați ca set, alături de bluzița Eugenia, cu mânecă scurtă și bluzița Melinda, cu mânecă lungă.

 Sarafanul Georgia

Sarafanul Giorgia cu camasa Frederika

Sarafanul Georgia este un model de sarafan simplu și elegant. La partea inferioară prezintă piluri, în formă de clopot, ceea ce scoate în evidență talia și se așează frumos pe corp. Se asortează de minune cu o bluziță albă, întregind stilul clasic și deosebit pe care fetițele trebuie să îl abordeze la școală. La spate, se încheie ușor cu un fermoar. Se spală foarte ușor, nu se decolorează și nu necesită a fi călcat. Se spală foarte ușor la 30 de grade, împreună cu alte articole delicate.

 Sarafanul Umnița

Sarafanul Umniță

Acest sarafan are un model practic cu o cusătură decorativă în față. O alegere de excepție pentru a se asorta cu bluzițele cu elemente decorative voluminoase. Se încheie cu un fermoar în spate. Compoziția materialului îi garantează rezistență: sarafanul nu se decolorează, se spală ușor și aproape nu se șifonează. Rapid de ușor de întreținut și purtat!

Cele trei piese de mai sus vor fi un brio în garderoba fetelor care vor să nu se mai simtă complexate de câteva kilograme în plus și să se simtă degajate îmbrăcând ceva comod și cu mult stil!

Fetelor care consideră că sunt prea slăbuțe și că unele haine le-ar putea dezavantaja, le dăm de știre că pot alunga orice urmă de supărare. Zâmbetul la purtător, alături de cele mai drăguțe și mai comode haine pe care le puteți include în uniforma de școală! Câteva dintre piesele ce vă vor satisface bunul stil vestimentar sunt, după cum urmează:

Fusta Alana

Fusta Alana cu bluzița Irma

Hai să scoatem din vocabular terminologia legată de hainele de școală, care uneori ne îndeamnă să le privim ca pe ceva anost, fără culoare, fără formă, ca o zi mohorâtă de ploaie… Uneori avem nevoie de joacă și veselie, de ceva ce să ne redea zâmbetul de buze. Fusta Alana va face exact acest lucru! Acest model se potrivește perfect mediului școlar ca și cromatică, însă este croită sub formă de  „clopoțel” – voluminos și delicat – ceea ce ii conferă un aspect mai vesel și jucăuș.

Datorită croielii, Alana arată cel mai bine pe fete mai subțirele sau sportive – partea de sus al fustiței stă destul de mulată de corp. Se încheie cu un fermoar și un nasture. Este realizată din 100% poliester, ceea ce înseamnă că este foarte ușor de îngrijit. Se spală rapid și simplu, își menține forma foarte bine și aproape nu se șifonează. Mai putem spune că această fustă de școală se asortează foarte bine cu cămăși sau bluze pe nuanțe de alb sau mov – aceste culori scot în evidență modelul materialului și creează un ansamblu într-adevăr special! Poți alege dintre seturile noastre „Alana + Irma” (mov) sau „Alana + Tomila + Denise” (alb) – le-am creat special pentru a-ți oferi soluții „la cheie” pentru un an școlar ce se apropie cu pași repezi!

 Sarafanul Helga

Sarafanul Helga

Helga este un sarafan clasic și elegant. Fusta are trei rânduri de material plisat în combinație cu o curelușa cusută și o fundiță cu cristale, care chiar îi conferă un farmec aparte. Acest sarafan va scoate în evidență gulerul bluziței și se va potrivi cu orice culoare de uniformă.  Se încheie cu un fermoar în spate. Compoziția materialului asigură rezistență: sarafanul nu se decolorează, se spălă ușor și aproape nu se șifonează. Fetițele zvelte și sportive vor fi pe deplin satisfăcute de acest sarafan de școală!

Fusta Iasmina

Iasmina este o fustiță cu adevărat deosebită! Veselă și ușoară, cu un strat superior de tul moale și plăcut la atingere. Datorita gamei coloristice, Iasmina se va asorta de minune cu orice bluzița sau camașă, mai ales cu cele de culoare albastru deschis, roz sau mov. Banda elastică în zona taliei asigură confortul maxim – fustița se așază frumos și se încheie cu un fermoar și un nasture la spate.

Să tot vrei să fii la școală în așa ținute speciale, pentru fetițe pe măsură! Lăsați grijile deoparte că o fustiță sau un sarafan nu se așează pe corp așa cum ați dori. Materialele și croiurile produselor din Raftul de uniformă sigur se vor prezenta cu grație în acest sens!

Un august minunat vă dorim, ținutele de școală în curând noi pregătim!