TOP 5 BLUZIȚE PENTRU UN FINAL DE AN ȘCOLAR REMARCABIL

TOP 5 BLUZIȚE PENTRU UN FINAL DE AN ȘCOLAR REMARCABIL

Se apropie vacanța de vară cea mult-așteptată de către copii. Până atunci însă, ne bucuram de experiența frumoasă a orelor de clasă petrecute la școală, alături de profesori și colegi. Ultimele zile de școală sunt trăite cu bucurie și experiențe inedite, care dau frâu liber jocului, imaginației si zâmbetelor. Acestea vor fi încununate de mult așteptata zi de final de an școlar, unde laurii bine-meritați vor fi acordați cum se cuvine fiecărui elev, spre bucuria părinților.

Darina

Un final de an școlar înseamnă emoție, parfum de flori, diplome și ținute impecabile. Iar pentru acestea din urmă, Raftul de uniformă vine în susținerea tuturor celor care doresc să participe cu haine de școala elegante și cu mult bun gust, menite să evidențieze importanța acestui eveniment deosebit. Iată, așadar, câteva dintre propunerile noastre, potrivite pentru aceasta zi specială!

Bluzița Darina e o bluză pentru fetițe, ușoară, cu mâneca scurtă, plină de eleganță și delicatețe. Prezintă un guleraș cu volănașe și mâneci bufante, realizate din material foarte fin, nuanța ivory, iar cusătura decorativă din partea din față creează o textură mai atent lucrată. Combinația dintre cele două tipuri de material de culoare ivory fac ca această bluză de școală pentru fete să fie pur și simplu superbă. Această bluziță va fi perfectă pentru ultima zi de școală – este lejeră, delicată și cu mult stil. Poți să-o comanzi și în set alături de bluzița Daniela (mâneca lungă, ivory) și fusta Dinara.

Bluza Darina, mâneca scurtă, bumbac 100%

Eugenia

O altă variantă propusă de noi din categoria cămăși albe pentru fetițe este Eugenia, un model simplu, cu croială largă, fără mâneci, fabricat din bumbac 100% de excelentă calitate. Elementul special al acestei cămăși constă în gulerașul realizat din dantelă foarte fină și delicată. Este un model perfect pentru fetițe căroră le place să se miște activ și vor să aibă mai multă lejeritate în zona gâtului și a mâinilor. Textura cămășii permite pielii să respire, în timp ce croiala permite aerului să circule – o alegere perfectă pentru perioade mai călduroase ale lunilor de vară. În portofoliul nostru, această cămașă este inclusă în set „bluza Eugenia + bluza Melinda + sarafan Rosella”.

Camașa Eugenia cu mâneca scurtă bumbac 100%

Stivy

Stivy poate fi inclusă cu brio în ținuta de final de an școlar. Este o bluză albă pentru fete, fabricată din vâscoză, are mânecile ușor bufante și gulerașul realizat din dantelă, cu elemente decorative strălucitoare. Materialul este extrem de plăcut la atingere și se așează armonios pe corp. Acest model extrem de delicat și fin va veni în completarea oricărei ținute, alături de o fustă sau un sarafan.

Bluze de școală Stivy, mâneca lungă

Tomila

O bluză albă pentru fetițe potrivită pentru ocaziile deosebite este Tomila. O bluză de fete cu mâneca scurtă, care cu certitudine va arăta extraordinat alături de  orice model de sarafan, fustă sau pantaloni. Este un obiect vestimentar deosebit, cu o croială în pliuri pe partea din față. Calitatea croielii și a materialului îi asigură o desăvârșită eleganță și rafinament. Datorită compoziției, această bluziță se poate spala cu ușurință și este rezistentă la purtare.Poți profita de cel mai bun preț, alegând varianta de set: https://raftuldeuniforma.ro/produs/set-bluza-denise-bluza-tomila-fusta-alana/

Camașa cu mâneca scurtă Tomila, bumbac 100%

Trandafir

            Bluzița Trandafir. Nu degeaba am ales ca denumire pentru această bluziță o floare. Nu doar pentru că prezintă elemente florale texturate la nivelul mânecilor, ci și pentru că în această bluză albă, fetița ta va arăta precum o floare. Este o bluziță de fete albă, delicată, cu mâneci lungi semitransparente, cu model floral de trandafir. Îmbină armonios cele două tipuri de material: vâscoză și ghipură (la mâneci și în zona gulerului). Această bluză albă de fete este un model simplu și elegant, care se potrivește foarte bine cu fuste și sarafane.

Bluza de școală Trandafir, mâneca lungă

Sperăm că variantele propuse de noi te vor inspira și te vor ajuta în alegerea pentru serbarea de sfârșit de an, un moment atât de frumos și de mult așteptat de toți elevii și profesorii. Ținuta alături de o bluză albă sau cămașă albă va reprezenta o emblemă pentru succesul dobândit în cursul anului școlar, ce merită celebrat într-o manieră unică. Alege bluzele și cămășile albe de fete pentru a arăta minunat, alături de Raftul de uniformă.