Uniforme școlare: oferta noastră de funde cu agrafă din 2024

Uniforme școlare: oferta noastră de funde cu agrafă din 2024

Dacă vă plac fundele de păr pe alb, anul acesta sigur veți găsi la noi cu ce să mergeți la festivități de începutul anului școlar. Am pregătit funde mici și mari, cu prindere tip agrafă (acestea le vom prezenta aici) și cu prindere tip elastic (pe care puteți să le vedeți aici). Toate sunt superbe și pentru toate gusturile, așa că nu vă mai reținem cu introducerea și trecem direct la prezentare.

Daffi

Preferata noastră, această fundă este pur și simplu splendidă. Nu este nici mică, nici exagerat de mare (9 x 6 cm), însă combinația de mai multe materiale are o textură deosebită care accentuează părul mai ales de nuanțe închise. O poți folosi pentru coafuri sofisticate sau pur și simplu să o prinzi în păr desfăcut – arată minunat în orice situație.

Cleo

O fundiță foarte elegantă și discretă – rotundă, cu voal, panglică și o mărgeluță la mijloc. Se fixează foarte bine în păr, poate fi folosită atât pentru împletituri, cât și în părul desfăcut. Imediat adaugă o notă festivă, plină de bucurie la orice coafură.

Ruzanna

Funda asta nu este deloc pentru amatorii de soluții discrete. O vor aprecia cei care adoră atenția și complimentele. Este voluminoasă, foarte atractivă și foarte vizibilă. Are mărimi generoase: 12 x 9 cm, mărgeluțe și panglică în abundență. Din cauză mărimii, funda se poate îndoi ușor în timpul transportului sau când o ții în cutia pentru elastice. Își revine repede dacă o uzi un pic cu apă, așezi bine panglică și o lași să se usuce de la sine

Agrafa de par

Anna

O fundiță rotundă adorabilă cu panglică și o mărgeluță la mijloc. Mai multe straturi de voal o fac să arate mai voluminoasă, pufoasă și veselă. Va arăta superb pusă pe niște codițe (simple sau împletite) și se va potrivi mai ales amatorilor de accesorii discrete (fundița are o circumferință de 5 cm).

Acestea sunt agrafele din oferta noastră 2024. Te invităm să vezi și gama noastră de funde cu elastic, gama noastră de bluze școlare 2024 (toate bestseller-urile sunt aici) și minunatele noastre sarafane.

Și ca de obicei: vă dorim un an școlar de nota 10!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *