Uniforme școlare: oferta noastră de funde cu elastic din 2024

Uniforme școlare: oferta noastră de funde cu elastic din 2024

Fundele cu elastic sunt o adevărată salvare: arată super, se prind ușor în păr, se fixează bine și poți să faci niște coafuri splendide cu ele, chiar și dacă nu te pricepi la așa ceva. Gama noastră din 2024 cuprinde 6 funde splendide pentru toate gusturile: mai mari și mai mici, mai simpliste și clasice, mai elaborate și interesante. Alege ce-ți place mai mult și noi o să-ți oferim și variante de coafuri pentru fiecare zi sau ocazii deosebite.

Pandora

Un bestseller de-al nostru, mult apreciat și îndrăgit de clienții noștri. Este o fundiță rotundă din material perforat în forma de floricică. Elasticul și fundița sunt foarte rezistente, dacă nu le pierdeți, o să le aveți și la anul, și peste 2 ani.

Narcisă

O fundă voluminoasă, dar în același timp fină și foarte elegantă. Mai multe petale din voal, completate cu panglică, mărgeluță și cristale formează un ansamblu rafinat și impresionant. La cât de mare este funda (12 x 12 cm), nu are deloc un aspect inestetic, dimpotrivă – este un accesoriu de un farmec și o eleganță deosebită.  

Magnolia

O fundă clasică pe alb cu un elastic. Arată minunat mai ales cu bluzița noastră Trandafir, exact ca în poza. Dacă îți place să ai accesorii de păr din abundență, funda asta este de nelipsit – va adăuga o notă elegantă la orice ținută și la orice ocazie.

Apolo

O fundă voluminoasă și elegantă cu elastic. Este fabricată din panglică rezistentă cu margini argintii și decorată cu un pătrațel metalic la mijloc.

Acestea sunt fundele cu elastic din oferta noastră 2024. Te invităm să vezi și gama noastră de funde cu agrafă, gama noastră de bluze școlare 2024 (toate bestseller-urile sunt aici) și minunatele noastre sarafane.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *