Sunt aici și sunt superbe. Sarafane de școală 2023

Sunt aici și sunt superbe. Sarafane de școală 2023

Știam cât de mult ați așteptat oferta noastră de sarafane. Ne bucurăm foarte mult să ținem legătura cu toți clienții noștri și să vă mulțumim pentru sprijinul dvs. și răbdare.

Anul acesta am pregătit ceva cu totul special: 6 sarafane splendide fabricate în România. Și credem că acest lucru este foarte important, pentru că prin activitatea noastră sprijinim producția locală. În al doilea rând, putem să răspundem mai repede nevoilor clienților noștri.

Așa că vă prezintăm sarafanele Raftului de uniformă 2023:

Ilaria

Premiera noastră în 2023! Un model nou pe care nu l-ați văzut încă pe piația EU, fabricat în România. Un hit absolut al toamnei și o alegere perfectă pentru prima zi de școală.

Ideea acestui sarafan s-a născut din mesajele clienților noștri. Astfel, am ținut cont de orice detaliu care poate conta pentru fetița ta:

  • Design deosebit: volănașele decorative în zona mânecilor, panglica la brâu se potrivește perfect cu floricele decorative la piept. Floricelele le-am adăugat tocmai pentru a venera acel spirit al copilăriei, care le permite micuțelor să se bucure de lucruri mici în fiecare zi;
  • Lungimea peste genunchi este potrivită pentru mediul școlar;
  • Fustița amplă nu îngreunează mișcările;
  • Materialele calitative, care păstrează bine forma, nu se șifonează și se spală ușor;
  • Sarafanul este căptușit în partea superioară cu o țesatură fină și moale din bumbac, importată din Italia. Astfel, fatița ta va putea să se miște liber în pauze, dar se va simți bine în el și în sezonul rece.

Am cusut modelul Ilaria în 3 culori: negru, navy și vișiniu – puteți alege o culoare potrivită pentru orice cod vestimentar.

Rosella

Best-seller-ul nostru pe care mulți l-au așteptat cu nerabdare! Un sarafan foarte elegant și discret, cu volănașe și 5 fâșii cusute în față. Fustița este amplă, se învârte bine. Sarafanul Rosella se va potrivi atât fetelor mai împlinite (precum modelul nostru), cât și fetelor mai subțirele. Este o variantă de neratat. Nu acoperă genunchii, așa că daca dorești să fie mai lung, poți să comanzi o mărime mai mare sau să iei modelul de mai sus, care este un pic mai lung. Am pregătit modelul Rosella în 3 culori – negru, navy și vișiniu, ca să aveți din ce alege pentru codul vestimentar al școlii dvs.

Sperăm că v-au plăcut sarafanele noastre și vă mai așteptăm pentru bluzițe splendide și hăinuțe de școală de nota 10!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *